”Zlatne niti sa zlatnim rukama” počinju u petak u Vrnjačkoj Banji

slika zlatne niti u vrnjackoj banji

X Manifestacija narodnog stvaralaštva prela i posela,”Zlatne niti sa zlatnim rukama”počinje sutra 11. aprila i trajaće u Vrnjačkoj Banji tačnije u Kongresnom centru hotela “Zvezda” do 14. aprila. Organizator je kao i svake godine do sada društvo žena „ Zlatne niti“ iz Vrnjačke Banje.

Ova manifestacija je međunarodnog karaktera i u kalendaru je Republičkih manifestacija. Očekuju se učesnici iz oko 70 gradova cele bivše Jugoslavije, kao i prisustvo predstavnika Ministarstva finansija i privrede RS, Međunarodnog centra za unapređenje ugostiteljstva i turizma, Turističke organizacije Srbije, mnogobrojnih lokalnih Turističkih organizacija (Niš, Skoplje, Velenje, Zrenjanin, Ruma…), doktori gastronomije, majstori kulinarstva.

Centralno dešavanje će biti u Kongresnom centru hotela “Zvezda” a propratni zabavni program na platou ispred hotela „ Zvezda“ u Vrnjačkoj Banji. Sutra je doček i prijem gostiju u hotelu “Zvezda” kao i postavljanje štandova a svečano otvaranje u petak 12. aprila tačno u podne a nakon defilea učesnika vrnjačkom Promenadom.